Vi löser problem

Alla har utmaningar stora som små (både utmaningar och företag alltså). Att vara ödmjuk inför sina utmaningar och framför allt sina medarbetare och personal, är något som ofta ligger till grund för framgång.

Vi har helt kostnadsfri och obindande rådgivning, för den som vill. Det är bara att höra av sig, så hjälper vi er på rätt spår även om det inte är oss ni vill jobba med i längden.

Vi hjälper små och mellanstora bolag med en rad olika saker.
Vissa   behöver hjälp med webbhotell och konfiguration.
Andra   behöver hjälp att förenkla ett arbetsflöde (till exempel slippa fylla i samma excel dokument dag ut och dag in).
Vissa   vill bara veta hur och med vilka medel de kan spara tid, minska kostnader, minimera risk, tjäna mer pengar, ha nöjdare kunder och personal (typ vara ett bättre företag alltså).

Mål och vision

Sedan start har vi spenderat mycket tanke och vilja i att vara ett bolag som behandlar sina medarbetare och kunder med respekt, ödmjukhet, förståelse, glädje och tolerans. Vi låter det prägla hur vi tar beslut i alla tänkbara situationer, både internt och externt.

Från dag 1 satte vi upp dessa mål med hur vi vill vara och göra det vi gör:

  Trygghet ska våra kunder och medarbetare känna, genom att kunna förvänta sig att vi tar det allra största ansvar vi kan för att leverera det bäst tänkbara utfallet, efter de omständigheter som råder, oavsett situation.

  Transparens ska prägla vår kommunikation, mellan varandra och våra professionella relationer, för att främja produktivitet, förväntningar och resultat. Det ska vara lätt att få information, på det sätt man föredrar, när man vill.

  Glädje ska vi alltid kunna känna, för att vi får chansen att jobba med likasinnade eldsjälar, som vill ta vara på både det mänskliga värdet, den eskilda samt den organisatoriska prestationen.

   Bästa intentioner ska ligga till grund för det vi levererar, vilket är vår trovärdighet, vårt ord och vår förmåga att förbättra och förändra det runtikring oss. Om det bästa rådet gör att vår relationer tar slut på grund av att vi presterar bra (vi har löst ett problem), så kommer vi inte gömma oss bakom en sämre lösning för att få fortsätta fakturera.


Vi ska lösa problem, inget annat.